Managed hosting door True

Priority en BackupAgent samen in online back-up

 

Priority Telecom en BackupAgent gaan gezamelijk online back-updiensten aanbieden aan de zakelijke markt. Hiermee is Priority Telecom een van de eerste telecomaanbieders voor de zakelijke markt in Nederland die een online back-up dienst in zijn dienstenportfolio opneemt.

De online back-up dienst van BackupAgent is speciaal voor de zakelijke gebruiker waarbij de data vóór verzending wordt versleuteld en wordt van de geheime sleutel een kopie opgeslagen bij DigiNotar. Indien de gebruiker de sleutel kwijtraakt, kan deze alleen bij DigiNotar worden opgevraagd. Priority Telecom verwacht de dienst commercieel te kunnen aanbieden in april 2006.

“Het aanbieden van een online back-up dienst aan de zakelijke markt is een goede aanvulling op onze breedband Internet dienstverlening”, aldus Lucas van Rijen, vice president marketing & product management van Priority Telecom. “De nieuwe online back-up dienst voorziet duidelijk in een sterk groeiende behoefte. Het goed organiseren van het back-up proces van essentiële data vormt voor veel bedrijven een probleem,” vervolgt van Rijen. “De nieuwe online back-up dienst is zeer eenvoudig in gebruik en is bij uitstek geschikt voor medewerkers die veel met hun laptop onderweg zijn. Mede door toegevoegde functionaliteit van Diginotar vormt BackupAgent een betrouwbare en degelijke online backup propositie voor de zakelijke markt.”

“Met deze samenwerking stelt BackupAgent Priority Telecom in staat om de zakelijke markt de meeste betrouwbare online back-up oplossing te bieden”, aldus Roland Sars, commercieel directeur van BackupAgent, “We zijn erg tevreden met de samenwerking en verwachten dat de dienst zal aanslaan bij de klanten van Priority Telecom.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1214255). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.