Managed hosting door True

FalconStor zoekt kleinere bedrijven op

 

Netwerkopslag-leverancier FalconStor gaat zich ook richten op het MKB in de Benelux. Het bedrijf investeert in de marketingactiviteiten van het bedrijf.

FalconStor, dat zich veel richt op grote bedrijven, gaat zijn strategie wijzigen om ook het MKB aan te kunnen spreken. Het bedrijf gaat zich daarom meer richten op een marketing-gedreven aanpak. Dat betekent een standaard partner programma, marketing tools en over twee weken een vernieuwde website. ‘Op dit moment worden nog vaak individuele certificaten en trainingen gegeven’, vertelt Danielle Gauthier, vice president marketing EMEA. ‘Voor ons als groeiende organisatie en onze resellers is dat niet meer toereikend. We nemen de volgende stap in onze ontwikkeling.’ Het partner programma zal geïntroduceerd worden op het partner event dat in juni gehouden wordt.

Volgend jaar moet er ook een Benelux salesorganisatie op poten staan, die in Nederland gestationeerd zal worden. Op dit moment wordt sales vanuit Frankrijk gestuurd. Het technisch personeel staat resellers vanuit België terzijde.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1147235). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.