Managed hosting door True

Oracle en Sun nemen het op tegen IBM

 

HAARLEM - Oracle en Sun Microsystems nemen het gezamenlijk op tegen IBM met een mainframe-alternatief voor hoog volume transacties en datawarehouse-systemen.

  Met het mainframe-alternatief wil de Sun/Oracle-combinatie potentiële klanten onder andere voorzien van clustertechnologie, migratieservices en gedetailleerde implementatiegidsen. Sleutelcomponent van het alternatief is een gedetailleerde beschrijving over de integratie van SunTone platforms met de Cluster Platform 15K server en Oracle’s 9i Real Application Clusters (Rac).   Begin vorige week maakte Oracle diverse productaankondigingen rond Rac bekend. Volgens Sun is Rac de eerste technologe die clustercapaciteit beschikbaar stelt voor gedistribueerde platforms. Voorheen was de technologie alleen geschikt voor mainframes. De diverse aankondigingen omvatten verder partnerships van Oracle met hardwareleveranciers als Sun, Compaq en HP, voor de levering van gecertificeerde configuraties voor Rac op de diverse hardwareplatforms (Windows, Unix en Linux).   Marten Dijkstra  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/10632). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.