Managed hosting door True

Jury ICTWaarborg Awards bekendgemaakt

 

Winst

De jury van de ICTWaarborg Awards is bekend. Sef Heldens, Sander Hulsman, Witold Kepinski, Jasper Lazet, Jennifer Lyklema, Jan Stam en HP van Tilburg vormen het zevenkoppige panel dat dit jaar voor het eerst de inzendingen voor de vakprijzen zal beoordelen.

Dit jaar zijn bij de ICTWaarborg Awards de vakprijzen geïntroduceerd, een nieuwe categorie met daarin vijf verschillende prijzen: de Marketing Award (gesponsord door Portland Europe), de Innovatie Award (gesponsord door HP), de Duurzaamheid Award, de Sociaal Ondernemerschap Award en de Award voor Ict’er van het Jaar.
Om kans te maken op één van deze felbegeerde awards, richten ict-bedrijven zich niet op het werven van zoveel mogelijk stemmen (zoals bij de publieksprijzen), maar op het overtuigen van de jury. Op de website zijn nog tot en met 10 april 2017 betogen in te zenden, waarbij partijen zo goed mogelijk dienen toe te lichten waarom zij de award verdienen.

De jury bestaat uit experts van onafhankelijke marktpartijen. Door hun beoordeling wordt begin mei bepaald welke drie partijen per award genomineerd zijn. Zij worden uitgenodigd voor de ICTWaarborg Awards-uitreiking op 29 juni in The Harbour Club Amsterdam, waar de winnaar via een live-stemproces bekend wordt gemaakt.

Maak kennis met de jury

De jury van de ICTWaarborg Awards 2017 bestaat uit:
Sef Heldens, hoofdredacteur Magenta Publishing; Sander Hulsman, hoofdredacteur Channelweb; Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel; Jasper Lazet, algemeen directeur Heliview; Jennifer Lyklema, consultant GfK; Jan Stam, oprichter Stichting Certificering MKB; en HP van Tilburg, hoofdredacteur Connexie Magazine.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5972809). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.