Managed hosting door True

ICTWaarborg organiseert ICT Cup

 

award

Brancheorganisatie ICTWaarborg organiseert voor 16 juni 2017 de ICT Cup, een evenement waarin teamgeest, gezondheid en samenwerking centraal staan. Meerdere bedrijven uit de Nederlandse ict-branche gaan deze dag sporten, teambuilden en netwerken. De deelnemende teams krijgen allemaal een gemeenschappelijk doel - de ICT Cup winnen - en zijn gezond bezig en hebben plezier om dit doel te bereiken.

‘Als brancheorganisatie hebben wij een manier bedacht om deze drie factoren in één evenement met elkaar te verenigen: de ICT Cup, zegt Danielle Evers. In een separate bijdrage legt de ICTWaarborg-directeur uit waarom zaken als teamgeest, gezondheid en samenwerking zo belangrijk zijn om als organisatie successen te behalen. Op 16 juni wordt de dag afgesloten met een barbeque waar op een informele manier kan worden kennisgemaakt met de andere branchegenoten.

Stichting ALS

Niet voor iedereen is het echter mogelijk om vrij te bewegen en te sporten. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen die lijden onder de ziekte ALS. Om die reden steunt ICTWaarborg met de ICT Cup Stichting ALS, door voorafgaand aan het evenement en gedurende de dag aandacht aan deze verschrikkelijke ziekte te besteden.

ICT Cup en bijdrage

De eerste teams zijn al geselecteerd voor de ICT Cup. Onder hen bevinden zich ict-bedrijven als Also, Dropbox, H&R Automatisering, HP en G Data. Bent u ook geïnteresseerd in deelname aan dit evenement? Dan vindt u hier meer informatie.

Lees ook de bijdrage 'Succes door teambuilding, netwerken en sport' van Danielle Evers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5951992). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.