Managed hosting door True

European Wholesale Group ziet omzet licht stijgen

 

De European Wholesale Group (EWG), waar Copaco onderdeel van uitmaakt, heeft zijn netto omzet verhoogd met 10 procent in het derde kwartaal 2005 tot € 1.022,4 miljard. In 2004 was dat nog € 931,4 miljard.

De Scandinavische landen bereikten de grootste groei van de EWG regio’s met ongeveer 20%, gevolgd door Spanje, Italië en Duitsland, terwijl Zwitserland en Nederland achterbleven op de cijfers van vorig jaar.  In de eerste negen maanden van 2005 heeft EWG een netto winst genoteerd van € 3.236,4 miljoen, 7 procent meer dan vorig jaar over dezelfde periode (2004: € 3.025,5 miljoen.

Na 3 procent in het eerste kwartaal en 8 procent in het tweede kwartaal, heeft EWG in het derde kwartaal een 10 procent groei in  netto omzet gerealiseerd, die op 1 miljard stond.  Met 3,2 miljoen is de nettowinst in de eerste negen maanden van het jaar met 7 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Begin november 2005 bezegelde EWG opnieuw een strategische partnerschap, dit keer met Canon Europa.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/992396). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.