Managed hosting door True

Freecom treedt toe tot Digital home-werkgroep

 

Freecom Technologies treedt toe tot de Digital Home Working Group (DHWG). Deze werkgroep wil de overdracht van digitale content tussen elektronische componenten vergemakkelijken.

Het overzetten van digitale content (zoals digitale muziek, foto's en video) tussen entertainment elektronica, pc's en mobiele apparaten moet vereenvoudigd worden. Dat vindt althans de Digital Home-werkgroep.  Naast Freecom zitten ook Intel, HP, IBM, Fujitsu, Microsoft, Nokia, Philips, Samsung en Sony in de werkgroep.

 

De DHWG hoopt een universeel platform te maken, gebaseerd op de open standaarden van de industrie. Daartoe zullen technische richtlijnen worden uitgewerkt voor het ontwikkelen van digitale apparatuur. Deze apparatuur zal in staat zijn om de data zowel over kabels als over draadloze netwerken te sturen in het digitale huis. Het uiteindelijke doel van de DHWG is te komen tot algemene standaarden waardoor communicatieproblemen tussen verschillende componenten tot het verleden gaan behoren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/97486). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.