Managed hosting door True

Tesla Nederland gaat Patton distribueren

 

De Zwitserse fabrikant Patton van SmartNode VoIP-producten en Tesla Nederland hebben een distributieovereenkomst afgesloten. Laatstgenoemde gaat de SmartNode VoIP-producten van Patton in het business tot business segment verkopen.

Tesla Nederland is op dit moment de enige distributeur in Nederland die de markt van Patton-producten voorziet. SmartNode-telefonie gaat verder dan alleen maar bellen. De Patton advanced VoIP-technologie is in elke SmartNode VoIP router en VoIP gateway van Patton terug te vinden.

De SmartNode biedt een VoIP-gateway en VoIP-router-oplossing voor elk type telefoonverbinding. Ondersteund wordt: ISDN PRI & BRI, T1, E1, FXS, FXO, en meer. Bovendien ondersteunt de SmartNode SIP, H.323, en MGCP VoIP-technologie. Dit betekent dat de SmartNode VoIP-technologie altijd in ieder netwerk toe te passen is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/961747). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Reacties

Helaas is dit artikel niet juist; Q&I Nederland vertegenwoordigt Patton Electronics USA, die het Zwitserse bedrijf InAlp heeft overgenomen, al zo'n 19 jaar. Ook indien je op Google zoekt op "Patton Electronics" naar pagina's uit Nederland zie je dat Q&I helemaal bovenaan staat.
Verder heeft Q&I reeds de nodige projecten op het gebied van zowel Patton- als InAlp-oplossingen in Nederland gerealiseerd.

Frank Stevens
product manager Q&I

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.