Managed hosting door True

Nieuwe managing director Mercury Nederland

 

Mercury, leverancier op het gebied van business technology optimization (BTO), heeft Wytze Rijkmans benoemd tot managing director Nederland.

Wytze Rijkmans heeft ruim 20 jaar ervaring in de ICT. Voor zijn komst naar Mercury was hij managing director en medeoprichter van Foundation ICT Group. Daarnaast heeft hij directiefuncties bekleed bij Landis, Cognos en Information Builders.

Rijkmans: ‘Business Technology Optimization, ofwel het in lijn brengen van IT met de business, is een belangrijk probleem waar veel organisaties op dit moment mee worstelen. Daar komt nog eens bij dat ook IT-budgetten onder grote druk staan. De BTO-oplossingen van Mercury ondersteunen organisaties bij het oplossen van dit probleem. Naast onze gevestigde reputatie als leverancier van testsoftware, zijn wij één van de belangrijkste aanbieders van BTO-oplossingen. Dat is nog niet bij iedereen bekend. Eén van mijn doelstellingen is dan ook om het imago aan te passen aan ons aanbod en onze marktpositie te verbeteren. Daarnaast doet ook onze huidige positie nog niet volledig recht aan het potentieel. Ik zie dan ook volop mogelijkheden om onze organisatie in Nederland verder uit te bouwen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/946900). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.