Managed hosting door True

Verity kondigt overname aan door Autonomy

 

Verity kondigt aan dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname door Autonomy, wereldwijd aanbieder van infrastructuursoftware.

Het gaat om een transactie met een waarde van ongeveer 500 miljoen dollar. De transactie wordt nog voorgelegd aan de aandeelhouders en zal naar verwachting eind 2005/begin 2006 worden afgerond, waarbij de standaard procedures en regelgeving in acht worden genomen.

‘Onze relaties zullen zeker voordeel hebben van onze gezamenlijke technologie, support en consultancy,’ aldus Victor Cohen, general manager van Verity Benelux. ‘Op lokaal niveau zal op korte termijn weinig veranderen.’

Na afronding van de transactie zullen de ondernemingen onder de naam Autonomy verder gaan. Het wereldwijde hoofdkantoor blijft gevestigd in Cambridge (UK). Het huidige Verity-hoofdkantoor wordt verantwoordelijk voor de activiteiten in de Verenigde Staten. Dr. Mike Lynch, de huidige CEO en mede-oprichter van Autonomy, is de beoogd CEO voor de nieuwe onderneming. Anthony J. Bettencourt, CEO van Verity, wordt verantwoordelijk voor de Verenigde Staten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/946855). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.