Managed hosting door True

BlackIP aangesteld als distributeur van Finjan

 

BlackIP, importeur en distributeur van netwerk- en security-appliances, heeft een distributiecontract afgesloten met de Amerikaanse beveiligingsleverancier Finjan.

Vanaf vandaag zal BlackIP de beveiligingssoftware, die bedrijfsnetwerken via de internetgateway  proactief beschermt tegen wormen, virussen, trojans, phishing en spyware, opnemen in haar portfolio.

BlackIP brengt netwerkoplossingen van Barracuda, Bloxx en Arubanetworks op de markt. De reeds bewezen beveiligingsproducten van Finjan zijn een aanvulling op het bestaande aanbod. Finjan´s beveiligingssoftware is erop gericht internetgebruikers te beschermen tegen bestaande aanvallen van buitenaf, maar bevat ook technologie die anticipeert op nieuwe en onbekende virusontwikkelingen. Tevens biedt het bedrijf biedt haar klanten de ´Zero Virus Infection Guarantee´, dat ondernemingen een vrijwaring van kwaadaardige internetcode binnen de ICT-infrastructuur garandeert.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/939996). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.