Managed hosting door True

Check Point rapporteert cijfers derde kwartaal

 

Check Point Software maakt de financiële resultaten bekend over het derde kwartaal van 2005.

Check Point realiseerde een omzet van 141,1 miljoen dollar, een stijging van 9 procent. Het netto-inkomen groeide met 18 procent tot 78,7 miljoen dollar(GAAP) en Non-GAAP met 16 procent tot 80,5 miljoen dollar. Het winst per aandeel (EPS) groeide met 22 procent naar 0,31 dollar (GAAP) en 20 procent naar 0,32 dollart (Non-GAAP).

‘In ons derde kwartaal zette de sterke omzetgroei voort,’ zegt Gil Shwed, bestuursvoorzitter en chief executive officer van Check Point Software. ‘We geloven dat onze focus op het leveren van een onafhankelijke laag allesomvattende beveiligingsoplossingen door een gemeenschappelijke beveiligingsarchitectuur onze leidende positie al een leverancier van netwerkbeveiliging aanjaagt. Tijdens het kwartaal bleven we producten upgraden als onderdeel van de lancering van het NGX-platform. We versterkten onze aanwezigheid in de consumentenmarkt met de onthulling van ZoneAlarm Internet Security Suite 6.0, waar reikhalzend naar uitgekeken werd. Verder kondigden we plannen aan om Sourcefire over te nemen en zodoende onze gemeenschappelijke beveiligingsarchitectuur verder breiden met volgende generatie intrusion prevention oplossingen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/932425). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.