Managed hosting door True

Macromedia neemt Mobile Innovation over

 

Macromedia heeft de overname van Mobile Innovation afgerond. Mobile Innovation is een ontwerper, ontwikkelaar en integrator van gebruikersinterfaces voor mobiele apparaten.

Het bedrijf beschikt over een uitgebreid netwerk in de mobiele markt. Daarnaast staat het bekend om zijn innovatieve kracht. Mobile Innovation heeft een diepgaande expertise als het gaat om het ontwerp en de implementatie van mobiele-gebruikersinterfaces. Doel van de overname is om klanten en partners op maat te maken oplossingen te bieden om mobiele applicaties en content te ontwikkelen op basis van het Flash Platform.

Door de acquisitie ontstaat binnen Macromedia Consulting EMEA een adviespraktijk op het gebied van mobiele technologie. De overname volgt op een strategisch partnership dat werd gesloten in januari 2005. In het kader van die samenwerking ontwikkelde Mobile Innovation een reeks conceptgebruikersinterfaces voor handset-producenten en netwerkoperators.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/920629). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.