Managed hosting door True

VIP Computers krijgt AMD Associate Distributor status

 

VIP Computers, een distributeur die zich richt op een brede reeks producten, is geselecteerd als officiële AMD Associate Distributor in de Benelux.

VIP Computers krijgt de status toegewezen vanwege haar langdurige toewijding met betrekking tot de distributie van AMD-producten en vanwege de bedrijfsgroei die VIP heeft gerealiseerd. De officiële status stelt VIP in staat de nieuwste AMD-processoren tegen concurrerende prijzen naar de markt te brengen. Daarnaast kan VIP haar klanten meer voorraadgarantie bieden en actief de merken AMD en VIP in het kanaal promoten. 'We zijn erg blij met deze officiële status. Het bewijst onze toewijding aan onze klanten om hen duidelijke voordelen te bieden en te helpen bij het verbeteren van hun marktpositie,'zegt Iwan Casander, VIP Computers. 'Zo kunnen we onze resellers een makkelijke transitie van 32-bit naar 64-bit computing bieden met de nieuwe reeks AMD 64-bit processoren, zoals de AMD Opteron- en AMD Athlon 64-processor.' 'Na een jarenlange succesvolle samenwerking, kennen we VIP Computers graag de AMD Associate Distributor status toe in de Benelux,' zegt Pierre-Yves Ferrard, director en general manager Worldwide Distribution AMD.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/91704). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.