Managed hosting door True

Adobe koopt XML-specialist

 

Adobe Systems heeft vandaag bekendgemaakt dat het de technologie overneemt van Yellow Dragon Software, een privé-bedrijf dat software ontwikkelt voor XML-communicatie en metadata-management.

De overname heeft betrekking op technologie waarmee de XML-architectuur van Adobe verder kan worden verbeterd. Dit moet het voor bedrijven en overheden mogelijk maken om de krachtige mogelijkheden van XML op het gebied van data en logica te combineren met de presentatie- en beveiligingsmogelijkheden van het Portable Document Format (PDF) van Adobe(R). Het in Vancouver gevestigde Yellow Dragon maakt een in de handel verkrijgbaar ebXML-product (Electronic Business eXtensible MarkupLanguage) met een XML-register, alsmede een communicatieproduct, voor de betrouwbare bezorging van XML-berichten tussen servers. De ebXML-specificaties vormen een technisch kader voor de consequente toepassing van XML bij de uitwisseling van elektronische bedrijfsgegevens. Ivan Koon, senior vice president van Adobe noemt Yellow Dragon een belangrijke uitbreiding voor het Adobe Intelligent Document Platform.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/91690). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.