Managed hosting door True

Scarlet Telecom neemt One.tel over

 

HAARLEM - De telecommunicatiebedrijven One.tel en Scarlet gaan samen. Zij blijven wel onder eigen naam opereren. Scarlet leidt het nieuwe bedrijf.

De in Lelystad gevestigde onderneming Scarlet is het laatste jaar duchtig op het overnamepad. Zij kocht de klantenbestanden van Interoute, Viatel en UPC’s Bel1600 en recent nog nam zij de Carrier (Pre) Select klantenbestanden over van NETnet en Transnet. Daarmee kwam het klantenbestand op ruim 200.000. Scarlet richt zich op de zakelijke markt en biedt (via het vaste net) diensten aan als breedband-IP, spraak- en datacommunicatie en web- en serverhosting en e-commerceondersteuning. One.tel richt zich op de particuliere markt en biedt (vaste) telefoniediensten. De nieuwe onderneming staat onder leiding van Raymond Schrama, directeur van Scarlet. Omdat de twee bedrijven actief zijn op twee verschillende markten, blijven de namen gehandhaafd en worden feitelijk merknamen. De nieuwe onderneming claimt een klantenbestand van bijna 1 miljoen en biedt werk aan 300 mensen.   Teus Molenaar  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/8988). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.