Managed hosting door True

Sun verlengt OEM-overeenkomst met Dot Hill

 

Sun Microsystems blijft tot januari 2011 OEM van Dot Hill. Beide partijen sloten hiervoor een overeenkomst.

Sun blijft hiermee componenten en systemen van Dot Hill gebruiken bij de ontwikkeling van haar StorEdge productserie. Ook wordt Dot Hill’s nieuwe storage en management controller, overgenomen van Chaparall Network Storage, geïntegreerd in de producten. Verder heeft Sun in het contract aangegeven de samenwerking met Dot Hill verder uit te willen breiden.

De Sun StorEdge 3000 productserie ondersteunt Solaris 10 en biedt opslagfunctionaliteit voor zowel de Sun AMD Opteron en SPARC servers als servers van andere aanbieders. De nieuwe lijn biedt klanten een goede instapoplossing terwijl zij tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de nieuwste storage-technologieën. Sun richt zich met haar nieuwe producten op een brede doelgroep waaronder de onderwijssector, de retailbranche, service providers en bedrijven die gebruikmaken van grid computing.

‘Met onze continue ontwikkeling van nieuwe storage-oplossingen gericht op Sun servers met AMD Opteron processoren én SPARC breiden we onze positie verder uit als leverancier van schaalbare en efficiënte platforms voor datacentra,’ zegt James Whitemore, vice president marketing, Data Management Group bij Sun Microsystems. ‘De Sun StorEdge 3000 serie, tot stand gekomen in een technologische samenwerking met Dot Hill, blijft één van onze meest succesvolle productlijnen op het gebied van storage. Het biedt kwaliteit en functionaliteit voor bedrijfskritische applicaties. Daarbij is het systeem eenvoudig uit te breiden en betalen bedrijven dus alleen voor de capaciteit die zij nodig hebben.’

‘De integratie van Chaparral’s controller technologie in de nieuwe producten van Sun, is een positieve ontwikkeling voor Dot Hill,’ vertelt Dana Kammersgard, CEO van Dot Hill. ‘We werken nauw samen met Sun en bieden hen ondersteuning om de beste kwaliteit in storage te bieden. Met de groeiende instapmarkt voor storage en de goede positie van Sun daarin, zien wij er dan ook naar uit om onze samenwerking met hen voort te zetten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/895667). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.