Managed hosting door True

Progress versterkt partnerprogramma

 

De Progress OpenEdge Divisie, onderdeel van Progress Software, introduceert nieuwe toevoegingen aan zijn partnerprogramma.

Het programma helpt zowel bestaande als toekomstige partner bij het verbeteren van hun applicaties met de meest recente Progress OpenEdge-technologie. Dit nieuwe Accelerator Programma is gebaseerd op het enorm succesvolle Application Transformation Approach (ATA) en combineert producten, diensten en voorbeelden. Nieuwe partners en hun niet op Progress gebaseerde applicaties worden zo begeleid bij de overstap naar SOA.

‘In de bijzonder concurrerende markt van vandaag is het moeilijker dan ooit om als leverancier van zakelijke applicaties te slagen,’ zegt Julie Christiansen, directeur voor partnerontwikkeling en partnermarketing van de Progress OpenEdge Divisie. ‘Met ons Accelerator Programma en Application Transformation Approach leveren we onze partners een manier om nieuwe technologieën te adopteren of opnieuw te ontwerpen zonder hun bedrijfsvoering te verstoren. We leveren niet alleen de zakelijke middelen en technologie die noodzakelijk is om SOA-applicaties te leveren, maar we begeleiden onze partners ook door het proces, in tegenstelling tot andere technologieleveranciers.’

Accelerator levert toekomstige applicatiepartners, die ook de meest recente technologieën willen toepassen, de mogelijkheid meer te leren over Progress, zijn producten, diensten en ‘best practices’. Zij kunnen zich aanmelden bij een maatwerk programma dat hen helpt bij het ontwerpen en met de marketing van OpenEdge applicaties. Het programma bevat:

- Learning Accelerator - De Learning Accelerator is de basis voor een nieuwe Progress-partner, biedt hen informatie over de Progress-organisatie en hoe Progress OpenEdge producten hun applicatie kunnen ondersteunen.
- Development Accelerator - De Development Accelerator ondersteunt leveranciers van nieuwe oplossingen met de educatieve, technische en zakelijke middelen die ze nodig hebben om hun applicatie naar het OpenEdge-platform te verplaatsen.
- Market Accelerator - De Market Accelerator is de laatste stap om een nieuwe Progress-partner te worden. Leveranciers die hun applicatie opnieuw ontworpen hebben in Progress technologie krijgen hier zakelijke ondersteuning die ze nodig hebben om een effectieve go-to-market strategie te ontwikkelen.

Om partners en cliënten constant te voorzien van de methoden, diensten en expertise die hen zal helpen om hun bedrijf te laten groeien heeft Progress de Application Transformation Approach gecreëerd, gebaseerd op de OpenEdge Reference Architecture. Deze architectuur verschaft een blauwdruk en ’best practices’ voor ontwerpapplicaties gebaseerd op de principes van SOA. De Application Transformation Approach verschaft een gefaseerde methodologie met beoordeling, analyse en modellering, herontwerp en hergebruik van bestaande componenten. De mogelijkheid om pilot modules te bouwen en te testen zorgt ervoor dat partners het beste uit hun bestaande technologie kunnen halen.

Voor partners die aanvullende middelen nodig hebben om hun applicatiedoelstellingen te realiseren verschaft Progress Professional Services aanvullende diensten. Hetzij om onze partners te helpen met de aanvankelijke planning en beoordeling, of voor directe hulp met het halen van uitdagende IT-deadlines. Gebruikmakend van industriestandaarden en ’best practices’ en van een interactieve, bouwsteenaanpak van zich ontwikkelende applicaties, heeft Progress een manier ontwikkeld voor zijn applicatie partners om hun applicatie verder te brengen en zodoende nog meer concurrentiekracht te geven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/880175). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.