Managed hosting door True

Blue Fox bespaart verder op kosten

 

Blue Fox gaat zijn distributieactiviteiten van Cad-software (Pollux) en algemene software (Kenfil Distribution) bundelen.

De samenbundeling is onder meer een antwoord op de tegenvallende ontwikkeling op de markt voor algemene pc-software over het eerste half jaar van 2002. Pollux en Kenfil zullen gebruik maken van dezelfde administratieve en logistieke organisatie. Blue Fox hoopt daardoor meer kosten te besparen en een hogere efficiëntie te bereiken. Door de samenvoeging van beide activiteiten zullen ongeveer tien arbeidsplaatsen verdwijnen.   De beide bedrijven blijven onder eigen naam in de markt opereren. Daardoor verandert er volgens Blue Fox voor de klanten niets.   Eerder voegde Blue Fox ook al de Cad-distributieactiviteiten van TopCad en Pollux samen. Bovendien werden in het afgelopen jaar de twee magazines die Blue Fox uitgeeft in één organisatie ondergebracht.   Marten Dijkstra  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/8706). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.