Managed hosting door True

EWG verdubbelt groeipercentage in tweede kwartaal

 

In het tweede kwartaal van 2005 is de geconsolideerde netto omzet van de EWG Groep, waar distributeur Copaco onderdeel van uitmaakt, gegroeid met 8 procent - waarmee het groeipercentage van het eerste kwartaal van 2005 meer dan verdubbeld wordt - naar 1129 miljoen euro (2004: 1046 miljoen euro).

Duitsland realiseerde met 30 procent opnieuw het hoogste groeipercentage van alle EWG-landen, gevolgd door Nederland en de Scandinavische landen, terwijl Zwitserland licht achterbleef ten opzichte van de cijfers van vorig jaar. In de eerste zes maanden van 2005, eindigend op 30 juni , noteerde EWG netto inkomsten van 2216 miljoen euro, 6 procent meer ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar (2004: 2098 miljoen euro). Gezamenlijk hebben de vijf partners binnen de EWG organisatie 2259 medewerkers in dienst (2004: 2121) en leveren ze aan meer dan 50.000 resellers, verspreid over Europa.

‘We zijn ontzettend tevreden met de resultaten,’ zegt Thomas Weissmann, president van EWG. ‘8 procent waardevermeerdering is duidelijk meer dan de markt heeft laten zien in dit kwartaal, wat inhoudt dat EWG haar aandeel vergroot in Europa. Daarbij hebben we EWG’s aanwezigheid vergroot in Europa door de acquisitie van de Belgische distributeur DMax door Copaco. Met deze laatste aanwinst beslaat EWG inmiddels twaalf Europese landen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/859644). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.