Managed hosting door True

Hogere omzet en winst J.D. Edwards

 

Erp/crm-leverancier J.D. Edwards klimt uit het dal. De nieuwe strategie werpt haar vruchten af: hogere omzet en winst dan verwacht in het derde kwartaal.

De fabrikant uit Denver, Colorado, meldt een omzet van 229 miljoen dollar over het laatste kwartaal dat op 31 juli 2002 eindigde. Dat is 9,4 procent meer dan de vergelijkbare periode in 2001. De operationele winst was 8,6 miljoen dollar, vergeleken met een verlies van 48,6 miljoen dollar vorig jaar. De nettowinst komt uit op 9,5 miljoen dollar. Dat is flink wat meer dan het verlies van 185,9 miljoen dollar een jaar geleden. Het bedrijf verwachtte eerder een omzet van 222 miljoen dollar.   Over het fiscale jaar 2002 tot nu toe is de omzet gestegen met 0,6 procent naar 657,2 miljoen dollar. Dat komt neer op een nettowinst van 8,9 miljoen dollar, terwijl dat een jaar daarvoor nog uitkwam op een verlies van 197,7 miljoen dollar.   Teus Molenaar  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/8496). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.