Managed hosting door True

VoiceStream en Cingular uit op fusie

 

Twee van Amerika’s grootste draadloze telefonieaanbieders, VoiceStream en Cingular Wireless, willen de handen ineenslaan.

Mocht de fusie doorgaan, dan ontstaat een mobiel concern dat de concurrentie aankan met marktleider Verzion Wireless, zo meldt The Wall Street Journal. Volgens de berichten zou na de samenbundeling Cingular Wireless het controlerend belang in de nieuwe joint venture verkrijgen.   Volgens de zakenkrant zijn de gesprekken tussen VoiceStream en Cingular Wireless nog in de beginfase en is het mogelijk dat het geplande samengaan afketst. Bovendien kan de deal vastlopen op de mededingingsregels van de Amerikaanse overheid of op bezwaren van de moederbedrijven van Cingular Wireless, SBC Communications en Bell South.   Het was al langer duidelijk dat VoiceStream, dochter van Deutsche Telekom, uit was op een partner. Eerder had de draadloze telefoonaanbieder ook al avances gemaakt op een andere mobiele aanbieder: AT&T Wireless Services. Deze gesprekken staan vooralsnog op een laag pitje.   Marten Dijkstra  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/8448). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.