Managed hosting door True

SAP breidt 'Safe Passage'-programma uit met BPO-aanbod

 

SAP breidt zijn 'Safe Passage'-programma uit met een business process outsourcing (BPO)-aanbod voor Oracle-klanten die oplossingen gebruiken van PeopleSoft en JD Edwards (JDE).

Met het 'Safe Passage BPO'-programma krijgen dienstverleners toegang tot experts, methodologieën en planning- en migratietools van SAP. Hiermee kunnen zij PeopleSoft- en JDE-klanten helpen te migreren naar SAP oplossingen. Daarnaast krijgen BPO-leveranciers inzicht in de waarde van PeopleSoft- en JDE-licenties.

BPO is een alternatief voor PeopleSoft- en JDE-klanten. Hiermee hoeven ze zich geen zorgen meer te maken over de onduidelijkheden over de levensduur van hun applicaties nu Oracle PeopleSoft en JDE heeft overgenomen. Leveranciers die deelnemen aan het onlangs gestarte ’BPO Services Powered by SAP’-programma - het programma waarbij SAP samen met BPO-leveranciers bedrijven helpt bij het succesvol opzetten en uitvoeren van een BPO-strategie - kunnen nu ook deelnemen aan het ’Safe Passage BPO’-programma. 

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/844133). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.