Managed hosting door True

Macromedia en HP sluiten overeenkomst

 

Macromedia en HP hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De bedrijven gaan gezamenlijk oplossingen integreren, vermarkten en verkopen.

Op basis van de overeenkomst kunnen telecommunicatieproviders diensten en rich internet-applicaties ontwikkelen voor notebooks, PDA’s, mobiele apparaten en consumentenelektronica. De integratie tussen het Macromedia Flash Platform en het HP Service Delivery Platform (SDP) vormt hiervoor de basis.

Macromedia en HP stellen carriers, leveranciers van netwerkapparatuur en Internet Service Providers (ISP’s) in staat om de ontwikkeling van nieuwe communicatie-, messaging- en collaboration-oplossingen te stroomlijnen. Daarnaast kunnen deze partijen rich multimedia-services inzetten, daarbij gebruikmakend van de Macromedia Flash Player en HP SDP op vaste, mobiele en breedbandnetwerken.

Met de platforms van Macromedia en HP kunnen serviceproviders op basis van een applicatiegebruikersinterface voor besturingssystemen en apparaten spraak-, data- en videocommunicatie bundelen. De veelgebruikte Flash Player - het fundament van het Flash Platform - maakt directe toegang tot geïntegreerde communicatietoepassingen mogelijk zonder software-installatie of -configuratie.

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/834499). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.