Managed hosting door True

Kahuna stelt nieuwe sales director aan

 

Kahuna heeft eBusiness-veteraan Rudy van Duyvenvoorde aangesteld als sales director van Kahuna Business Solutions. Kahuna Business Solutions realiseert eCRM-toepassingen voor organisaties met grote aantallen klanten en contacten.

Hiervoor was Van Duyvenvoorde onder meer bij Oracle als sales manager verantwoordelijk voor de verkoop van de Oracle e-HRM suite en later de e-Business suite in de lokale overheidsmarkt. Hij heeft een aantal Europese aanbestedingen gewonnen, waaronder die van de Gemeente Rotterdam voor de vervanging van het HRM-systeem voor een kleine twintigduizend medewerkers.

Ook heeft hij eind jaren negentig als Manager Recruitment op de HRM-afdeling van Roccade Finance drie jaar de werving en begeleiding van de eigen medewerkers van Roccade Finance opnieuw vormgegeven en de instroom van 120 nieuwe professionals per jaar gerealiseerd. Verder is van Duyvenvoorde als interim manager betrokken geweest bij een aantal start-ups en reorganisaties van ICT-bedrijven.

Van Duyvenvoorde is enthousiast over zijn overstap naar Kahuna: 'Kahuna is innovatief en vooruitstrevend. Ik kan me helemaal vinden in Kahuna’s visie dat ICT ondersteunend kan zijn aan dienstverlening op elk gebied. Kahuna stapt buiten het traditionele ICT-kringetje en kijkt op een verfrissend nieuwe manier naar zaken als beveiliging en communicatie. Er is alle ruimte voor ondernemerschap, en dat spreekt me sterk aan. Binnenkort al zullen de eerste nieuwe producten worden geïntroduceerd.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/822131). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.