Managed hosting door True

Nobel Van Dijk en Reason starten samenwerking

 

ICT-dienstverlener Nobel Van Dijk & Partners en softwarefabrikant Reason zijn een samenwerking gestart op het gebied van MSI-scripting. De strategische samenwerking tussen beide bedrijven maakt het mogelijk klanten bij migratieprojecten een totaaloplossing voor hardware, software en dienstverlening aan te bieden.

Harold Halewijn, directeur business development bij Nobel Van Dijk & Partners: ‘In ICT-migratietrajecten bestaat er vaak behoefte aan een op maat samengestelde applicatie-suite voor iedere gebruiker. Voor de meeste bedrijven is dit echter niet haalbaar.’ Met de MSI-scripting services die Nobel Van Dijk & Partners en Reason aanbieden komt daar verandering in. Daarmee kunnen volgens standaarden op maar applicatie-suites voor de afzonderlijke gebruikers worden samengesteld. De applicatie-suites kunnen samenwerken met vrijwel alle softwaredistributie-tools zoals Microsoft Systems Management of CA’s Unicenter. ‘MSI-scripting maakt het bedrijven een stuk makkelijker om te besparen op beheerskosten, nieuwe applicaties sneller in te voeren en eindgebruikers een betere service te leveren’, aldus Halewijn.
Nobel Van Dijk & Partners ziet bij haar klanten een grote behoefte om te migreren. In de aanloop naar de formele samenwerking met Reason is nu al een aantal grote projecten bij opdrachtgevers uitgevoerd. Dave de Bruin, commercieel directeur Reason: ‘Wij zien de samenwerking met Nobel Van Dijk & Partners vol vertrouwen tegemoet. De producten en diensten van Reason passen goed bij de doelgroep van Nobel van Dijk & Partners en het soort klanten dat dit bedrijf bedient.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/809174). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.