Managed hosting door True

Fellowes helpt dealers met werkplektool op maat

 

Fellowes, vooraanstaand leverancier van technologische accessoires voor een efficiënte, comfortabele en eigentijdse werkomgeving, introduceert een unieke marketingtool om de verkoop van Office Suites-producten via dealer-websites te ondersteunen.

De Virtual Desktop Designer (VDD) is een interactieve tool waarmee eindgebruikers kennis kunnen maken met Office Suites. De tool creëert de ideale virtuele werkplek en biedt dealers een volledig op maat gemaakt platform om hun productassortiment te tonen en te beheren.

Met de VDD kunnen dealers hun klanten helpen bij de selectie van producten die het best bij hun behoeften en werkomgeving aansluiten. De tool biedt daarbij gedetailleerde productinformatie en laat zien hoe de gekozen producten elkaar aanvullen.

De VDD verrijkt elke website met visuele overtuigingskracht, waarbij dealers de tool kunnen aanpassen aan het productassortiment dat ze voeren. De product- en prijsinformatie wordt voortdurend geactualiseerd, zodat de dealer nauwelijks site-onderhoud hoeft te plegen. Dealers kunnen zo gemakkelijk hun eigen productassortiment samenstellen en tonen, hetgeen een verkoopbevorderende werking heeft. De site kan bovendien eenvoudig worden geïntegreerd met bestaande online winkelfuncties.

Aanpassing van productaanbod en prijzen geschiedt online via www.fellowesdesktopdesigner.com. Voor toegang is met het oog op privacy en beveiliging een wachtwoord vereist. Integratie met bestaande websites is heel eenvoudig, waarbij de hosting kan worden geregeld via Fellowes of de bestaande dealer-website.

Voordelen voor de dealer:
* De VDD is ontwikkeld om meer verkeer naar dealer-websites te leiden;
* De tool heeft tot doel de bekendheid en voordelen van Office Suites te promoten;
* Koppeling met de online winkelfunctie vereenvoudigt het aankoopproces;
* Werkt omzet stimulerend;
* Geeft duidelijk beeld van productportfolio.

Voordelen voor de klant:
* Helpt eindgebruiker bij inrichting van virtuele werkplek en laat hem/haar kennismaken met producten alvorens tot aanschaf over te gaan;
* Geeft gedetailleerde productinformatie en toont relatie tussen de diverse Office Suites-producten;
* Biedt aantrekkelijke gesimuleerde winkelervaring vanaf de werkplek thuis of op kantoor.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/790425). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.