Managed hosting door True

Avaya benoemt nieuwe vice president EMEA

 

Avaya, leverancier van communicatieapplicaties, -netwerken en -diensten aan de zakelijke markt, heeft Moreno Ciboldi benoemd tot vice president indirect channels voor de regio Europe, Middle East en Africa (EMEA).

Ciboldi zal zijn nieuwe functie vice president indirect channels naast zijn huidige functie als vice president sales voor het MKB in die regio bekleden. Ciboldi is gestationeerd in de Avaya-vestiging in Milaan en legt verantwoordelijkheid af aan David Winn, vice president van EMEA.

‘De acceptatie van IP-telefonie en daaraan verwante applicaties door zowel grote als kleine bedrijven, groeit explosief,’ aldus David Winn, vice president EMEA. ‘Om aan deze vraag te kunnen voldoen, wil Avaya haar netwerk van Business Partners en wereldwijd opererende systems integrators uitbreiden. Hierdoor kunnen regionale distributeurs en resellers beter worden ondersteund. Met het uitdragen van multi-channel-strategie van Avaya, draagt Moreno Ciboldi bij aan onze doelstellingen.’

Voordat Ciboldi in 2003 bij Avaya in dienst kwam, was hij vice president sales Europe, Middle East, Africa en India voor de B-to-Bmarkt bij Alcatel.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/790301). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.