Managed hosting door True

Acer stelt Pluz aan tot Server configuration center

 

Acer en Pluz bieden hiermee een totaaloplossing voor resellers en eindgebruikers, waarbij servers volgens klantspecificatie volledig op maat worden geconfigureerd.

Acer Computer heeft value add-distributeur Pluz aangesteld tot Server configuration center. Het Acer Server configuration center van Pluz biedt de mogelijkheid om additionele opties, zoals een extra harde schijf, een RAID-controller of DAT-controller, aan de server toe te voegen en zo voor iedere klant de optimale serverconfiguratie te creëren. Aangezien Pluz tevens is geautoriseerd om de benodigde software te installeren en te leveren, is het resultaat een compleet geconfigureerde server, klaar voor gebruik. Dit alles onder volledige 3 jaar on-site Acer garantie. De Acer Altos servers worden door gekwalificeerde engineers van Pluz geconfigureerd en ondergaan voor aflevering een uitgebreid testprogramma. Van elke server wordt de exacte samenstelling doorgegeven aan de helpdesk van Acer, zodat na de installatie directe en adequate ondersteuning gewaarborgd is. Pluz houdt te allen tijde een basisvoorraad van Altos server en servercomponenten aan, waardoor korte levertijden zijn verzekerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/785). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.