Managed hosting door True

E92plus sluit overeenkomst met Panda

 

Panda Software Benelux sluit een distributieovereenkomst met e92plus, internationaal distributeur van veiligheidsoplossingen.

Panda Software is ontwikkelaar en producent van antivirussystemen voor zowel het mkb als grote ondernemingen. Ruud Groeneboer, manager Benelux: "In Europa behoren we tot de marktleiders, maar in Nederlnad zijn we nog relatief onbekend. Door de overeenkomst met e92plus willen we het Nederlandse bedrijfsleven kennis laten maken met onze in eigen huis ontwikkelde software."   Voor e92plus betekent de samenwerking met Panda een welkome aanvulling op het dienstenpakket. Hans Maatkamp, business development director: "Met Panda Software hebben we gekozen voor een hoogwaardige, klantgerichte oplossing. Zij bieden 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gratis technische ondersteuning en dat is uniek in deze branche. Dankzij deze overeenkomst hebben we nu zowel voor het mkb als voor grote ondernemingen een uitstekende beveiligingsoplossing in huis."   Redactie CRN  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7782). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.