Managed hosting door True

Conclusion scoort overname in Portugal

 

It-dienstverlener Conclusion neemt een meerderheidsbelang in de Portugese SAP-specialist Score Consulting. Het bedrijf uit Lissabon vormt voor Conclusion een springplank naar de Portugese markt.

Conclusion wil onder de hoede van zijn eigenaar NPM Capital niet alleen in de Benelux maar ook in andere Europese landen expanderen. Opgericht in 2005 heeft Score met zijn 145 medewerkers een sterke positie opgebouwd als full-servicepartner voor het ontwerp, het beheer en de ondersteuning van SAP’s grootzakelijke oplossingen.

Engbert Verkoren, ceo van Conclusion, ziet SAP binnen de 'enterprise applications' steeds meer terrein winnen. De vraag naar strategische ondersteuning neemt toe, zegt hij. Score kan daar mooi op inspelen. Bovendien kunnen de Portugezen de internationale klantenteams van Conclusion versterken. Financiële dienstverlener CFI wist Score te koppelen aan Conclusion en begeleidde ook de transactie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7561938). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.