Managed hosting door True

TheValueChain neemt Proxcellence over

 

SAP-specialist TheValueChain lijft Proxcellence in. Beide bedrijven zijn al meer dan twaalf jaar SAP-partners. Voortaan maakt Proxcellence integraal deel uit van TheValueChain.

In de afgelopen jaren rondde TheValueChain al een resem overnames af, zoals Canguru in België en  IDinIT en HuRis in Nederland. Nu is er de overname van Proxcellence.

Door deze overname versterken ze hun top-of-mind aanwezigheid in de Benelux, Frankrijk en Zwitserland. TheValueChain beschikt intussen over vierhonderd consultants, met de overname van Proxcellence komen daar enkele tientallen bij.

De overname moet het aanbod van TheValueChain op het vlak van procesintegratie en procesefficiëntie versterken. Als SAP-partner is Proxcellence naar eigen zeggen dan ook gespecialiseerd in het creëren en integreren van datastromen die waarde toevoegen aan bedrijfsprocessen. ‘De toegevoegde waarde voor onze klanten wordt bereikt door het toepassen van de technologieën van het SAP Business Technology Platform, inclusief inzichten in bedrijfsprocessen, zowel on-premise als in de cloud’, legt Marc De Graef, managing director van Proxcellence, uit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7561671). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.