Managed hosting door True

Dot Hill sluit overeenkomst met Network Appliance

 

Dot Hill heeft een OEM-overeenkomst gesloten met Network Appliance.

"We zijn trots aan te kunnen kondigen dat we een contract hebben gesloten met een voor ons zeer belangrijke OEM-klant," aldus een blije James Lambert, CEO van Dot Hill.  Al noemt hij het bedrijf niet met naam NetApp wordt wel genoemd in SEC-documenten (Securities and Exchange Commission) van Dot Hill. De storage-leverancier verwacht met de overeenkomst en andere kansen die zich voor zullen doen, de huidige omzet voor het einde van 2007 te kunnen verdubbelen.

Dot Hill maakte dit nieuws bekend met de bekendmaking van de resultaten van het tweede kwartaal van dit jaar. De omzet daalde licht ten opzichte van het tweede kwartaal 2004 van 69 miljoen naar 65,9 miljoen, wat een daling van 5 procent is. De nettowinst dit kwartaal was 3,3 miljoen dollar. In het tweede kwartaal van 2004 boekte Dot Hill nog een winst van 6,7 miljoen. Ten opzichte van het eerste kwartaal dit jaar was wel een stijging te bemerken. Toen bedroeg de winst nog 2,1 miljoen dollar ofwel. De winstmarge bleef nagenoeg gelijk aan die van vorig jaar: 24,5 procent.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/751777). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.