Managed hosting door True

Aegon doneert restwaarde ict-waar aan Indiase school

 

Aegon heeft via Stichting ITdonations de restwaarde van oude ict-apparatuur geschonken aan de Guindy School in Chennai, India. De donatie van het verzekeringsconcern bedroeg 89.413,25 euro. De Guindy School verzorgt gratis onderwijs voor de armste groepen in de regio. Daarbij krijgen kinderen tot zeventien jaar les om ze voor te bereiden op het hoger onderwijs.

Stichting ITdonations, opgericht in 2007 door Gerard Aldus, directeur/eigenaar van circulaire it-specialist NEG-Group, maakt het voor bedrijven en organisaties makkelijk om maatschappelijk verantwoord te handelen door de restwaarde van hun overtollige it-apparatuur te schenken aan een goed doel naar keuze. De stichting haalt de apparatuur op, zorgt voor veilige dataverwijdering en regelt de restwaarde. Inmiddels is via de stichting al ruim 3,4 miljoen euro aan donaties gerealiseerd.

Aegon werkt sinds jaren samen met applicatiedienstenpartner HCL. Via deze Indiase offshore-specialist kwam de verzekeraar in contact met de Guindy-school (voluit: Lions Club of Guindy Labour Colony High School). Met eerdere donaties aan de school zijn een waterzuiveringsinstallatie en een wetenschapslokaal gerealiseerd. Ook hebben Aegon-medewerkers geholpen met het schilderen van de schoolgebouwen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7513676). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.