Managed hosting door True

Gerard Sanderink is 4,6 miljoen aan dwangsommen kwijt

 

Centric-eigenaar Gerard Sanderink moet nog eens 2,6 miljoen euro aan dwangsommen betalen aan zijn ex-vriendin. De Twentse zakenman verloor vandaag een hoger beroepszaak voor het gerechtshof Den Haag. Daarmee loopt de teller op tot 4,6 miljoen euro.

De rechter straft Sanderink omdat hij een grote serie gerechtelijke uitspraken naast zich neer had gelegd. Op herhaling stonden pittige dwangsommen. Maar de koppige Sanderink ging onverdroten door met het uiten van totaal ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van zijn ex, Brigitte van Egten. De ene nog meer bizar dan de andere. Dat komt hem nu duur te staan.

Ook zijn opvolger bij Centric wil heel snel geld zien. Interim-bestuurder Peter Wakkie eist terugbetaling van de tachtig miljoen euro die een privéholding van Sanderink in april 2020 van Centric zou hebben geleend. De eens zo kapitaalkrachtige zakenman moet nu snel middelen bij elkaar rapen. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7506463). © Jaarbeurs IT Media.

8,3


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.