Managed hosting door True

250ste aanmelding voor Computable Awards 2023 binnen!

 

250 km per uur snelheid

Een mijlpaal! Ict-vaktitel Computable ontving vandaag de 250ste aanmelding voor de Computable Awards 2023. Met nog een krappe drie weken te gaan, ligt dit aantal iets voor op het aantal aanmeldingen van de vorig jaar. Toen ontving Computable in 515 kandidaten. Richting het einde van het aanmeldtraject ontstaat er doorgaans een piek in het aantal aanmeldingen. Noteer dat het tot en met zondag 19 maart nog mogelijk is om die kanshebbers aan te dragen.

Dit jaar zijn er opvallend veel aanmeldingen in de categorie Cyber Resilience. Tot nog toe ontving Computable hier 35 kandidaten. Dit is echter niet de populairste categorie om in voor te dragen, want in de categorie Tech-startup zijn er 37 aanmeldingen binnen. Met elk twintig inzendingen doen de categorieën Zorg- en Mkb-project het ook goed.

Ranking

Doe mee!

Ook meedoen met de Computable Awards 2023? Doe dan nu een voordracht in één van de zestien categorieën!

Inzenders kunnen zich in zestien categorieën roeren. Vervolgens wacht een groep van 47 Computable-experts om de inzendingen te beoordelen. Op basis van hun bevindingen gaat de hoofdjury van de Computable Awards 2023 tot nomineren over. Dit doet ze door wegingen toe te kennen aan de specifieke onderdelen die per categorie uitgevraagd worden. Deze wegingen worden samengevoegd met het oordeel van de Computable-experts om tot een ranking te komen.

Om kandidaten aan te dragen voor de Computable Awards 2023 wordt er gebruikt gemaakt van een speciale aanmeldmodule. Aanmelden kan nog tot en met zondag 19 maart 2023. De Computable Awards 2023 worden dit jaar op 30 oktober uitgereikt in het Beatrix Theater in Utrecht. Het wordt de achttiende editie van de Computable Awards en daarom krijgt het 2023-traject het thema ‘Age of Discovery’ mee.

Partner worden van de Computable Awards 2023?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2023, hét jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en beleef de spectaculaire uitreiking mee op 30 oktober in het Beatrix Theater in Utrecht!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7477007). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.