Managed hosting door True

Newtel Essence strategic partner Genesys

 

HAARLEM - Genesys Telecommunications Laboratories, leverancier van contact center-oplossingen, heeft Newtel Essence benoemd tot strategic partner voor de Benelux.

Newtel Essence, aanbieder van oplossingen voor het beheer van klantcontacten, wordt hiermee reseller voor het complete productportfolio van Genesys. De aanstelling valt onder de implementatie van ’Interacts’, het partnerprogramma van Genesys. De doelstelling van Interacts is om met een selecte groep partners in de mid- en enterprisemarket marktgroei te continueren. Voor de enterprisemarket is Newtel Essence één van de selecte partners die de high-end Genesys Suite verkoopt.   Voor de midmarket stelt Genesys, naast Newtel Essence, enkele andere partners aan. Genesys begeeft zich voor het eerst op de midmarket met G-Express, een out-of-the box oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven. Newtel Essence is voor Nederland de eerste geautoriseerde G-Express Partner.   Redactie CRN

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7470). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.