Managed hosting door True

Cognizant haalt oud-ceo Kumar van Infosys binnen

 

Ravi Kumar S leidde tot najaar 2022 Infosys (foto: Cognizant).

De Amerikaanse ict-dienstverlener Cognizant heeft een nieuwe chief executive officer (ceo). Ravi Kumar S neemt het stokje per direct over van scheidend topman Brian Humphries. Kumar was tot enkele maanden geleden ceo bij Infosys, een directe concurrent van Cognizant.

Kumar werkte de afgelopen twintig jaar bij Infosys, waarvan de laatste zes jaar als ceo. Hij vertrok er in november en dook vlak na de jaarwisseling bij Cognizant op als verantwoordelijk voor de activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika. Dat hij nu ceo van het gehele concern wordt, is opmerkelijk en zou kunnen duiden op een plots vertrek van Humphries.

Humphries blijft tot maart bij Cognizant om Kumar in te werken. Hij was er ceo vanaf 2019 en bekleedde eerder topfuncties bij Vodafone, Dell en HP. Onder Humphries' leiding wist Cognizant niet zo'n sterke omzetgroei te bereiken als andere ict-dienstverleners. Het bedrijf zag de afgelopen jaren enkele grote klanten vertrekken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7458473). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.