Managed hosting door True

Incentro en 4NG slaan slag met overnames

 

Incentro neemt het Brabantse B-Synergy over. De Utrechtse ict-dienstverlener vergroot daarmee zijn expertise bij low-code-oplossingen in een SAP-omgeving. Ook betekent dit meer slagkracht op het gebied van OutSystems-dienstverleners. Incentro was tot nog toe sterk op Mendix georiënteerd.

Incentro wil het niet laten blijven bij deze acquisitie. Topman Stef Lagomatis kiest nadrukkelijk voor groei door overnames. In de huidige krappe arbeidsmarkt is dat een uitgelezen manier om meer expertise binnen te halen. Via bedrijven als B-Synergy kan Incentro het portfolio vergroten en verdiepen. Ook biedt het de mogelijkheid geografisch dichter bij klanten te opereren. Dat scheelt reistijd en spaart het milieu.

B-Synergy zit in Alphen vlak onder Tilburg. De leiding van deze dienstverlener, die twintig werknemers telt, blijft aan Incentro verbonden. Behalve op OutSystems richt B-Synergy zich ook op Google Flutter.

4NG

4NG, onderdeel van Conclusion, lijft het Maastrichtse online-marketingbureau Nexwork in. De Zuid-Limburgers zijn actief in de Euregio. Dit past bij de groeistrategie van 4NG, omdat met deze overname landelijke dekking wordt bereikt. Bovendien wil 4NG naar het omringende België en Duitsland. 

Nexwork bestaat uit achttien professionals, waarmee 4NG op ruim vierhonderd medewerkers komt. Nexwork blijft opereren onder de huidige naam en vanaf de huidige locatie. Remco Heijnen, managing partner van Nexwork, en mede-eigenaar Jurgen Tichelman denken dat Nexwork onder de hoede van 4NG sneller kan groeien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7457300). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.