Managed hosting door True

CA introduceert partnercertificatieprogramma

 

HAARLEM - Computer Associates heeft meer bekendgemaakt over het in Europa, het Midden Oosten en Afrika gestarte programma Enterprise Security Solutions Partners.

Dit programma biedt CA-partners op het hoogste niveau de gelegenheid de kwaliteit van hun expertise en dienstverlening op het gebied van CA’s eTrust beveiligingsoplossingen te laten certificeren. Het certificaat, dat verleend kan worden aan VAR’s en andere partners in het leveringskanaal, geeft eTrust-klanten de zekerheid dat zij een succesvolle planning, implementatie en ondersteuning van CA’s beveilingsoplossingen van deze partners kunnen verwachten. Het certificaat maakt deel uit van het verwerven en behouden van CA’s Enterprise Partner-status.   Partners in het leveringskanaal zijn voor Computer Associates van wezenlijk belang en een doelgerichte training van hun bekwaamheden, bevestigd door een officiële erkenning, straalt ook naar buiten toe het vertrouwen uit dat met name voor beveiliging een absolute noodzaak is.   De technologische kennis en ervaring in het bieden van bedrijfsoplossingen moeten met degelijke waarborgen omgeven zijn. Dit certificatieprogramma, dat eerst in de Emea-regio geïntroduceerd zal worden en in de maanden daarna in de rest van de wereld, is reeds enthousiast ontvangen door de partners van Computer Associates.   Redactie CRN

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7452). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.