Managed hosting door True

Dustin start verkoop refurbished netwerkapparatuur

 

Dustin, een online-it-verdeler in Scandinavië en de Benelux, start met de verkoop van refurbished netwerkapparatuur. Het bedrijf doet dat in samenwerking met Cisco.

Het aanbod van refurbished netwerkapparatuur is gericht op grote bedrijven en de publieke sector, maar kan ook voor kmo’s dienen. Dustin is de nieuwe naam voor de organisatie die vroeger als Centralpoint door het leven ging.

De producten worden verkocht via de verkoopteams van Dustin met ondersteuning en garantie van Cisco. Dustin verwerkt ook de tweedehands Cisco-producten, zodat de gebruikte hardware naar eigen zeggen op verantwoorde wijze is te hergebruiken en recyclen. In eerste instantie wordt deze dienst aangeboden door Dustin in Zweden maar hij zal binnenkort in alle Dustin markten beschikbaar zijn.

‘Het is belangrijk dat wij bijdragen aan de circulaire transitie van de industrie en daarom willen we onze klanten gebruikte it-apparatuur kunnen aanbieden’, oppert Angelo Bul, evp large corporate & public Benelux, bij Dustin. ‘Dankzij de samenwerking met Cisco zetten we samen de stap naar een meer circulaire it-industrie.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7446886). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.