Managed hosting door True

Nieuwe eigenaar voegt BPSolutions bij Xplus en Luminis

 

Ict-dienstverlener BPSolutions heeft een nieuwe eigenaar en wordt samengevoegd met branchegenoten Xplus en Luminis. Investeringsmaatschappij M80 neemt een meerderheidsbelang en ziet voordelen van een krachtenbundeling met deze twee bedrijven uit haar portfolio.

Met de participatie en samenvoeging beoogt M80 'een meer holistische invulling' te geven aan de digitale transformatie van klantorganisaties. Dit houdt in dat er expertise moet zijn van alle stadia, dus vanaf de digitale strategie tot en met het in gang houden van ict-omgevingen.

BPSolutions helpt organisaties bij de inrichting van hun ict-omgeving en het optimaal gebruikmaken daarvan met behulp van analytics en kunstmatige intelligentie (ai). Het Utrechtse bedrijf is actief in de financiële sector, retail, transport en logistiek, zorg en overheid.

Xplus en Luminis

Voor de beoogde holistische invulling gaat BPSolutions nauw samenwerken met het Vlaamse ict-adviesbureau Xplus en met Luminis, een Amersfoortse specialist op het gebied van cloud en data. Gezamenlijk heeft het drietal een omzet van vijftig miljoen euro en ongeveer driehonderd medewerkers.

Hans Bossenbroek, groep-ceo van de drie samenwerkende bedrijven: 'Al tijdens de onderhandelingen met BPSolutions zagen we concrete mogelijkheden bij klanten waar we de synergie tussen de verscheidene portfolio-bedrijven en BPSolutions konden aanbieden. Het resultaat: veilige, snellere en beter geïntegreerde oplossingen, geleverd door complementaire spelers met eenzelfde cultuur en eenzelfde notie van excellence.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7444695). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.