Managed hosting door True

Investeerders zien groei in it-detachering

Ice Lake, Gravitas en Axiom doen transacties

 

Euro

Ice Lake Capital komt bij it-detacheerder HeadFirst Group aan boord om de toekomstige groei in Europa te versnellen. De Britse recruiter Gravitas neemt zijn Rotterdamse branchegenoot R2 Group over. En Axiom Partners heeft it-detacheerder Seven Stars gekocht.

De Amsterdamse investeerder Ice Lake Capital investeert in Headfirst en doet dit samen met de bestaande financieringspartner Kartesia en de oprichters. HeadFirst heeft dagelijks meer dan 20.000 professionals aan het werk bij grotere opdrachtgevers in de Benelux. Het bedrijf verdubbelde in de afgelopen twee jaar zijn omvang tot meer dan twee miljard euro omzet. Afgelopen zomer werd nog het Belgische ProUnity overgenomen. Met de marktpositie in de Benelux als basis ziet het bedrijf volop mogelijkheden om uit te breiden in Europa.

De Britse recruiter Gravitas neemt zijn Rotterdamse branchegenoot R2 Group over. Deze vijf jaar geleden opgerichte it-recruiter heeft een omzet van 8 miljoen euro. Afgelopen september breidde Gravitas al uit naar Duitsland. Met de aankoop van R2 hebben de Britten nu acht kantoren in vijf landen.

Net als Ice Lake en Gravitas ziet ook Axiom Partners groeimogelijkheden in de markt voor detachering. Deze investeerder met kantoren in Amsterdam, Londen en Zürich heeft de Nederlandse it-flex-dienstverlener Seven Stars overgenomen. Deze investeerder bezit al Circle8 Total Talent Flow, vroeger bekend als De Staffing Groep. Ook FixedToday is in handen van Axiom. It-detacheerder Seven Stars werkt vanuit Zwolle, Utrecht and Groningen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7443388). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.