Managed hosting door True

Ict-weetjes scheuren met Capgemini en Computable

 

Wat stond er in het allereerste sms'je dat werd verzonden? Wanneer werd Apple-oprichter Steve Jobs geboren? En welk postbedrijf claimt de primeur van een door ai ontworpen postzegel? Je leest het in 365 Dagen Digitaal 2023, een scheurkalender gemaakt door Capgemini Academy en Computable.

Elke werkdag en in het weekend vind je in die kalender een weetje over innovatie, data, cloud, customer experience, cyber, nerdnotes of persoonlijke skills. Computable zorgde voor de nerdnotes. De redactie putte uit ruim vijftig jaar geschreven ict-journalistiek en dook allerlei informatie op. Ook verzorgde ze de illustraties.

Capgemini Academy stelt vast dat tradities niet vanzelf ontstaan maar dat je ze moet maken. 'En dat doen we met het verschijnen van alweer de derde editie van de 365 Dagen Digitaal-scheurkalender.’

Rond kerst en oud- en nieuw verspreidt Computable tientallen exemplaren onder de eigen relaties. Ook deelnemers aan de jaarlijks terugkerende kerstpuzzel maken kans maken op het boekwerkje. Voor wie zeker wil zijn dat de kalender met Sinterklaas in de schoen zit of dat straks onder de kerstboom ligt, deze is ook te koop, onder meer via Managementboek.nl

365 Dagen Digitaal-scheurkalender

Tijdens de onlangs gehouden ict-beurs TBX in de Jaarbeurs in Utrecht overhandigde de directeur van Capgemini Academy, Ernst van Dam, het eerste exemplaar aan Computable-redacteur Pim van der Beek. Zie onderstaande video.

Ben je op zoek naar nuttige en leuke ict-weetjes die op een saaie verjaardag goed van pas kunnen komen? Of kun je tijdens een sanitaire pauze wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan 365 Dagen Digitaal en scheur met deze kalender het nieuwe jaar in.

365 Dagen Digitaal 2023 scheurkalender Capgemini en Computable

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7438695). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.