Managed hosting door True

Headfirst neemt Starapple en Stackops over

 

Ict-detacheerder Headfirst is de nieuwe eigenaar van branchegenoot Starapple Group, bestaande uit de merken Starapple en Stackops. Starapple wordt een zelfstandig merk binnen Headfirst en behoudt zijn eigen identiteit en managementteam.

Het Haagse Starapple is opgericht in 2008 en heeft sindsdien ruim tienduizend specialisten verbonden aan klantorganisaties. Het bedrijf levert diensten als recruitment-as-a-service, bemiddeling van freelancers en toegang tot een netwerk van interim-specialisten. Het team bestaat uit ongeveer tachtig mensen, die gemiddeld ongeveer 25 jaar jong zijn. Bedrijfsonderdeel Stackops richt zich op detachering van experts op het gebied van it-infrastructuur, netwerk en security.

Schaarste

"Schaarste op arbeidsmarkt vraagt om creativiteit bij ontsluiting daarvan"

Headfirst wil met de overname zijn diensten uitbreiden. 'De schaarste op de arbeidsmarkt vraagt om creativiteit bij het ontsluiten van de markt', meldt algemeen directeur Marion van Happen. 'Wij geloven dat het combineren van high-tech-oplossingen met services met een grote human touch de sleutel is tot customer succes.'

Headfirst Group is de afgelopen jaren flink gegroeid, onder meer door overnames van intermediair Between Staffing, wervingsspecialist Sterksen en het Belgische ProUnity, in respectievelijk 2020, 2021 en 2022. De it-inhuurspecialist uit Hoofddorp wordt voor de verdere Europese groei financieel ondersteund door investeerder Kartesia, die in 2020 een minderheidsbelang in de arbeidsbemiddelaar nam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7432955). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.