Managed hosting door True

Startschot TBX klinkt in Utrechtse Jaarbeurs

Event | TBX 2022

 

Vanochtend is in de Jaarbeurs in Utrecht TBX 2022 geopend. De focus van de tweede editie van dit event ligt op de impact van ict op de business. Mediapartner Computable doet de komende dagen verslag van het evenement.

Stemmige pianomuziek bij de ingang en als de toegangsbadge is geprint, biedt een medewerkster van de Jaarbeurs een kop koffie met een petit four aan. Op het gebakje staat het logo van het evenement: TBX. Verderop stappen twee robots op bezoekers af en begroeten hen met hun ietwat blikkerige stem. 'Welkom bij TBX 2022.'

Op de beursvloer trekken exposanten als Capgemini, Darktrace, Zoom, Dell en Kaspersky de aandacht met hun stands. Er is een in camouflagekleuren geschilderde escaperoom in de trailer van een vrachtwagen en bezoekers lopen druk heen en weer tussen de stands.

Op het hoofdpodium trapt onafhankelijk techexpert Jarno Duursma om tien uur het bomvolle sprekersprogramma af met een presentatie over de vergaande versmelting van de digitale en fysieke wereld die hij ‘metarealiteit’ noemt.

Expertlounge

Vandaag en morgen passeren vijftien keynotes en 42 masterclasses de revue rondom thema’s als it en ethiek, cyberweerbaarheid, vergroening, data-analyse en slimme toepassingen.

Wie morgen naar Utrecht komt kan nog een interessante sessie bijwonen van Picnic-cto Daniel Gebler over ict-innovatie als vliegwiel voor de bedrijfsvoering van de online-supermarktketen.

Computable heeft dit jaar een eigen expert-lounge op de beurvloer. Daar kunnen bezoekers met verschillende Computable-experts in gesprek rondom thema’s als ai en cybersecurity en de impact van ict-ontwikkelingen op de business. Een overzicht van de tijdstippen waarop experts aanwezig zijn is hier te vinden.

TBX

Bekijk het programma en registreer hier voor een gratis ticket voor TBX.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7429331). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.