Managed hosting door True

SLTN neemt Advanced Programs over

 

Ict-dienstverlener SLTN is de nieuwe eigenaar van Advanced Programs, een bedrijf dat zich specialiseert in applicatieontwikkeling en -beheer. Met de overname breidt SLTN zijn dienstverlening verder uit en kan bedrijfskritieke applicaties realiseren.

Advanced Programs is opgericht in 1992 en werkt veel samen met technologiepartners als Thinkwise, Microsoft, IBM, Red Hat en Tableau. Infrastructuur, applicatiemodernisering en slim datagebruik zijn centrale thema's bij het bedrijf uit Zeist. Veel van de diensten worden aangeboden als managed service. Onder de klanten bevinden zich Graydon en Xenos.

Het idee is dat SLTN met de overname zijn klanten meer diensten kan bieden, in combinatie met zijn bestaande product- en dienstenportfolio. Ruud Vodegel, directeur bij Advanced Programs, blijft verantwoordelijk voor de activiteiten van het overgenomen bedrijf. Hij gaat nauw samenwerken met SLTN-oprichter en ceo Eugene Tuijnman en met Menno Burger, manager Business Transformation Services bij SLTN.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7425378). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.