Managed hosting door True

Trio trotseert economie

 

Ondanks het ‘uitdagende’ economische klimaat behaalden Citrix, Symantec en NetScreen in het afgelopen kwartaal positieve resultaten.

Citrix rapporteerde een lichte toename in haar omzet over het eerste kwartaal van haar boekjaar dat eindigde op 31 maart. De omzet bedroeg ruim 143 miljoen dollar, vergeleken met 142 miljoen dollar in het eerste kwartaal van vorig jaar. De winst steeg met 4 miljoen dollar naar 30 miljoen dollar. Symantec zag haar omzet met 31 procent stijgen in het boekjaar 2002, dat op 28 maart afgesloten werd. De omzet bedroeg in 2001 nog 1,07 miljard dollar, in 2002 draaide de teller door tot 1,4 miljard dollar. De winst nam toe met 26 procent, van 311 miljoen dollar in 2001 naar 390 miljoen dollar in 2002. Volgens NetScreen brak het tweede kwartaal, dat eveneens op 31 maart eindigde, alle records. De omzet steeg met 82 procent naar 58 miljoen dollar. In hetzelfde kwartaal vorig jaar boekte de leverancier van beveiligingstoepassingen een verlies van 3 miljoen dollar, dit jaar kon een winst van bijna 6 miljoen dollar geboekt worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/737). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.