Managed hosting door True

New Skies neemt satelliet NSS-7 in gebruik

 

HAARLEM - New Skies Satellites heeft op 30 mei de satelliet NSS-7 in de Atlantische regio in gebruik genomen. Deze satelliet werd op 16 april gelanceerd.

New Skies, met zijn hoofdkantoor in Den Haag, meldt dat voor de komende jaren een overeenkomst is gesloten met BT Broadcast Services. Het bedrijf gaat via de satelliet de nieuwe ’direct-to-home’-televisiediensten verzorgen voor het Afrikaanse continent. In april sloot New Skies al overeenkomsten met Telenor en CPR Marconi voor de levering van voice- en datadiensten. Verder sloot het met de Albanese internetaanbieder ABCom een contract af voor het gebruik van ip- en telecom-ruimte op de satelliet.   Bestuursvoorzitter D. Goldberg zei te verwachten dat de satelliet aanzienlijk zal bijdragen aan de groei van de inkomsten van New Skies. Later dit jaar zal het bedrijf de NSS-6 satelliet lanceren.   Jeroen Bezem  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7320). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.