Managed hosting door True

Noors Cloud People neemt A'dams Westbury over

 

De Noorse ServiceNow-partner The Cloud People betreedt de Nederlandse markt door overname van Westbury Analytics uit Amsterdam. De Noren willen een vooraanstaande ServiceNow-partner in Noord-Europa worden en kochten eerder concurrenten in Zweden en Denemarken.

Westbury Analytics bestaat sinds 1998 en ontwikkelde zich tot dienstverlener rond toepassingen waarmee organisaties de prestaties van hun ict kunnen toetsen. Dergelijke toepassingen worden ook wel it performance management solutions genoemd. De afgelopen vijf jaar is het bedrijf wereldwijd partner van ServiceNow voor de implementatie van Now Intelligence, software die helpt bij het voorspellen en automatiseren van herhalende ict-gerelateerde taken.

The Cloud People is gevestigd in Oslo en heette tot december 2019 Symfoni Next. Voorlopers van dit bedrijf waren eerst actief als softwarepartner van IBM, maar legden zich vanaf 2011 toe op dienstverlening rond ServiceNow en later ook op Google Cloud Platform. Tegenwoordig levert de onderneming ook cloudhostingdiensten en maatwerk-ict.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7279883). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures ICT-branche

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.